Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Lørdag Surfing: 23. september 2017

Lørdag Surfing: 23. september 2017

Foundation Junkie Badge ulåst!
Jeg virkelig freaking som å gjøre huden.

Er det kjedelig?

ANNONSE

Det kan være, men det er sant. Jeg tror min største sminke / skjønnhet entusiasmer akkurat nå er grunnlag så vel som concealer, som jeg har fått svært lidenskapelig om, så vel som det hovedsakelig har fått dette punktet de siste to årene, siden for lengst tid var grunnlaget mer som en ettertanke for meg. Bare noe jeg gjorde etter å ha gjort det ekte arbeidet på mine øyne, kinnene så vel som lepper, a.k.a. fargen.

Nå er jeg forbruket med å oppdage alt. DE. Måter. å få perfekt utseende hud som ikke inkluderer å bruke 300 pounds sminke.

Det er utfordrende, dude!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Kanskje det skjedde etter at jeg hadde Connor på 41, men jeg sverger til Gawd, det aller første år av mors liv var som et hundår. Det føltes som syv år som passerer over programmet på 12 måneder. Jeg tuller ikke!

Men ja, jeg er virkelig, virkelig lidenskapelig om fundamentet nå, så vel som denne realiseringen skjedde for meg den andre dagen etter at noen spurte meg hva mitt foretrukne fundament er, så vel som jeg ikke kunne gi et ordet svar. Clackin ‘unna på tastaturet, jeg fortsatte å tenke, “Jeg kan snakke om dette i flere uker.”

Jeg vil oppdage hva som helst det er å forstå om grunnlaget. Liker, hvis jeg hadde ubegrenset ressurser ($), jente, forstår du hva jeg ville gjøre? Jeg vil evaluere hvert eneste fundament i verden bare for å kunne prøve dem. Da vil jeg ordne personlig sminke leksjoner med Sir John, Charlotte Tilbury, så vel som Pat McGrath. Jeg tror det ville være så gøy!

Eller er jeg bare gal? Tror noen andre at det ville være kjempebra?

Stew på det for et sekund, så vel som hvis du har et øyeblikk mellom sip av kaffe som jeg håper er varmt og deilig, her er noen artikler som stimulerte min rente i denne uken. Jeg håper du oppdager noe interessant.

Etter å ha sett denne fantastiske bildeserien av ting som preschoolers lager i lommene, ønsker jeg at jeg kan gå tilbake i tid, så vel som å se hva jeg utnyttet for å holde meg i meg.

Stilene samt nyskapende neglelakk på Nailympia, en av de mest prestisjefylte neglekonkurranser i verden, er bananer. Det regnes som en av de rettferdigste neglekonkurranser siden av sine strenge upartiske dømmende retningslinjer.

Tim Gunn (som i mitt sinn er min mentor / stil gudfar) telefonsamtaler ut av mote markedet, så vel som ber om designere å lage klær som fungerer for alle kroppsformer samt størrelser, så vel som ikke bare ekstremt høye, Tynne kvinner.

Hvilke 10 personer pleide å intervjuer med Anna Wintour (P.S. Jeg ville mest sannsynlig ha på seg høyhjelpede strekkbukser)

Noensinne spørsmålet Hvorfor skjønnhetsmerker gjør gave-med-kjøp, men ingen andre gjør virkelig? Here’s why.

Rimelig apotek hudpleie merkevare enkelt har nye hydrerende rensemidler for super tørr hud.

The story of Patrick Ta is what occurs when It women find you on Instagram as well as strike up your makeup career.

A dad developed an OTT two-story playhouse for his youngster in the backyard, as well as all I have to state is, “Can I move in already?” That thing appears like a mini-mansion!

Revlon has a cool new hair dryer that appears like something from The fifth Element.

A conclusive timeline of Donatella Versace’s beauty evolution

Allegedly, this is the work bag expert women everywhere have been looking for.

Get to understand one of West Africa’s most daring designers, Amaka Osakwe.

The Fenty beauty holiday (via Sephora’s Instagram) looks BOSS.

Sam fine is a legend in the makeup world.

ANNONSE

I’m headed out! going to the east Bay to go to my household as well as some buddies I haven’t seen in a while. have a fantastic rest of your day as well as a wonderful weekend. snakkes snart.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *