Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Bare Essie Gel Couture Etiketter: Du kan ikke gå galt med Trick Shimmer

Bare Essie Gel Couture Etiketter: Du kan ikke gå galt med Trick Shimmer

Essie Gel Couture Nail Polish I etiketter Kun ($ 11.50), min nåværende neglelakk
Denne periwinkle gjør meg til å tro på denne tiden da Jen så vel som jeg var studenter, så vel som vi drepte lenge på en bokhandel siden vi var begge sangere i hennes fars lørdag rock band.

Du vet, en av de bandene som bare spilte når en uke i tilfeldige funksjoner. Jeg tror det var noen sekstende bursdagsfest.

ANNONSE

Vi satt der med å se med et magasin … vi må ha vært i våre tidlige 20-årene på den tiden, så vel som jeg ikke kan huske på hvorfor, men bladet vi så med var et bryllupshendelsesmagasin.

Jeg husker på å si henne, “En dag skal vi gjøre dette for ekte,” så vel som hun var som, “Oh, min Gawd!” Forrige til det, hadde vi aldri snakket om å planlegge våre bryllup før. Det kom aldri opp.

Om mitt Far-Off Future Wedding, husker jeg tydelig i tankene som sier i den samtalen, “Jeg skal ha deg i en Periwinkle Dress!”

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men ting gikk ikke ned på den måten. Både hun så vel som min BFF Cindy endte opp med å bruke ekstremt smakfulle mørkebrune J.-lagkåper for å velge vår andre farge, som var Tiffany Blue.

Så … Periwinkle var ikke inkludert i noen form for type eller mote, men jeg hadde Periwinkle Wedding Event Dreams når på en tid (så tilfeldig!).

Kanskje det er derfor jeg liker Essie-etiketter bare fra deres gelcouture-linjen.

Bare essie etiketter
Gelcouturene er Greaaat. De tørker raskt, så vel som i det siste, så vel som selv blant gelcouture-linjen, varer bare lenger enn noen av de andre nyansene gjør for meg. Jeg får en hel ukes verdi for slitasje som bruker to lag, så vel som Essie Gel Couture Top Coat (du trenger ikke å utnytte en basepakke med disse).

Det er heller ikke bare en rett opp periwinkle. Den har Trick Pink Shimmer, som du kan skrive inn i toppbildet.

Du kan ikke gå galt med Trick Shimmer, du vet?

Den tilbys nå for $ 11,50 på Ulta.

ANNONSE

Hva bruker du på neglene dine i dag?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *