Fall er her …

wow. Over natten gikk vi fra 80-noe grader, T-skjorter og shorts til meg med å merke bladene som skiftende farger på eiketrærne utenfor. Hvordan skjedde det?

Jeg savner sommeren allerede. Når det er over, føler jeg meg alltid som jeg ikke gjorde nok ute mens det var varmt, som jeg ikke tok nok nytte av det, men jeg gjorde … Jeg er bare trist å se det gå.

ANNONSE

I det minste har vi støvler … høst støvler og høst sminke og høst gensere og høst snacks. Jeg kommer helt til å gå til DSW mye oftere.

Tabs er ikke så fornøyd med de skiftende årstidene heller. Hans lille dekkhage er på sine siste ben. Det er bare ikke nok sol til å holde plantene lykkelige. Kattplenen og Zinnia, som sannsynligvis er hans to favoritt ting å snacks på når han går utenfor, klikker og begynner å gule, og nå nykter han på dem foraktige, som om han tvinger ned en dårlig salat fordi han mener det er sunt, Men det er alt han har.

Det er så rart, men for to dager siden, er det slik det så ut i San Francisco. El Hub og jeg tok fergen i Larkspur for å nyte de blå englene, og det var varmt! Jeg gikk rundt og holdt en flaske med vann, og nå er det 20 grader kjøligere, overskyet og lukter som regn. Gå figur.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Tid til å skifte gir til Halloween og Thanksgiving. For å få meg i den ideelle tankegangen, liker jeg å se tilbake gjennom mappen min av Kitty Modeling-annonsekampanjer som faner som betjenes i tidligere fall …

Med så mye snacking som går på denne tiden av året, føler fanene det er fortsatt viktig å holde seg i form …

ANNONSE

Er fall i full effekt der ute? Liker du det? Fordi jeg kjenner mange mennesker som liker det kjøligere været mye mer enn sommeren (um … Jeg er bare ikke en av dem).

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *