Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Du vil lure på hvor dine erfaringslinjer går når du bruker Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

Du vil lure på hvor dine erfaringslinjer går når du bruker Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

Når Charlotte Tilbury gjør at du føler deg som en fancy Lady …
OK, mine rettferdige venner, mange av mine sminke-kjærlige bleke venner sier at det er veldig utfordrende å finne en bronzer som passer for lettere hudtoner. Hvis dette er tilfelle for deg, tror jeg jeg kan ha funnet et alternativ til din woes, og hennes navn er Charlotte Tilbury. Hun har en bronzer / highlighter duo kalt Filmstar Bronze & Glow ($ 68, så begynn å lagre lunsjpengene dine), og det er to versjoner – fairmedium, visualisert her og middels mørk. Fairmedium kan være purrfect for lettere lasses.

Hvis sminkestilen din er mye mer “Sir John” enn “insta-glam”, tror jeg du vil elske det.

ANNONSE

Bronzeret i rettferdig medium er en fantastisk peachy tan (ingen glitter i sikte) uten merkelig eller ubehagelig oransje undertoner, så hva du får er en naturlig utseende, toasty mandel tone når du feier det finmalte pulveret over kinnene dine .

Livin ‘det NC42 liv
Highlighter er like vakker. Det er en peachy gull med finhet shimmer, og, som bronzer, er det mye mer på den naturlige siden. Hvis du liker høydepunkter med en delikat berøring, vil du elske det.

Fordi pulverkornene i begge produktene i duotene er så usedvanlig fine, mykner de utseendet på fine linjer og porene imponerende godt. Ingen fortelling caked-on sminke her.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Litt bronse, og en liten bit av glød

Jeg snublet over denne appellen og tenkte at rettferdig medium ville passe min medium NC42 hud, men dessverre … det er Juuuuuuuust litt for lys for meg, men jeg har lykkelig å bruke den som øyeskygge overgangsskygge og et indre hjørne høydepunkt.

Jeg er veldig fornøyd med hvor godt pulverene blander seg, og når jeg buffer dem på mine øyne, er jeg som, “Hvor gikk min erfaringslinjer? Har jeg selv noen på mine 40-noe lokk? ” Lol! (Side notat: ønskelig tenkning, Karen.)

ANNONSE

Jeg vil nok komme seg rundt for å prøve det middlende mørke alternativet til slutt, men for nå, #teamcharlotte! Du kan finne duos i hennes permanente samling, Dah-ling.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *