Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Din beste og verste halloween kostyme?

Din beste og verste halloween kostyme?

Jeg tror alle plastkostymer jeg hadde på seg som barn i 80-tallet faller inn i en kollektiv “verste” kategori. ? Hvis du måtte lide gjennom en plastmaske tilbake på dagen, vet du hva jeg snakker om. Øye- og nesehullene var alltid Juuuuuust litt askew, som forlot meg ikke i stand til å se eller virkelig puste for den saks skyld, lol! Hver Halloween i en maske var varmt, svett og ubehagelig.

Candy gjort opp for det, skjønt! ?

ANNONSE

Som for beste, hmmm. Vel, jeg var ganske glad i å kle seg som den galne sjarmdronningen inspirert av omslaget til hullets levende gjennom dette albumet noen få år tilbake.

Hva med deg?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

ANNONSE

P.S. Vi er hjemme! Kraften er offisielt igjen!

Uansett, jeg kan ikke fortelle deg hvor lettet jeg er å gjøre enkle ting som å kjøre en masse vaskeri, brygge en kopp kaffe og surfe på nettet.

De siste dagene har det følt at jeg har ventet på en flyplass for en usikker tilkoblingsflytur, og nå at kraften er igjen, vil livet forhåpentligvis fortsette som vanlig, banker på tre. Nervene mine sighing det mest episke sukk av lettelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *