Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Magiske Pixies garanterer glitrende negler i våren takket være Zoya Wonderful Pixie Collection

Magiske Pixies garanterer glitrende negler i våren takket være Zoya Wonderful Pixie Collection

Den nye tredelte Zoya Wonderful Pixie våren 2014-samlingen
Den nye Pixiedust Polishes i Zoyas fantastiske Pixie Collection Shimmer som Ryan Gosling’s Pearly Whites på Red Carpet, * Zing! *

Hexagonal flekker av iriserende godhet integrerer med finere flekker av glimmer for å produsere en fantastisk innvirkning mye kraftigere enn gravitasjonsdragen av J. Lo’s Butt.

ANNONSE

Du har ikke mulighet til å stirre …

Det er ingen feiring som en glansfest, så av programmet jeg måtte gå dit. så vel som denne glansen ikke roter rundt.

Jeg tror Zoyas rutinemessige Pixiedust formel er ganske fancy på egenhånd, men tillegget av ekstra hex stykker her tar det til neste nivå. Helt fortjener en bacchanalian bachelorette par-taaaaay i Vegas, eller muligens en feline kamp på ekte husmødre i Atlanta.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Rosy Lux, Sølv Cosmo samt Blue Vega er alle full dekning, så vel som Zoya antyder 2-3 strøk på rene negler (ingen grunnlag nødvendig), selv om jeg satser på om du kan komme unna med et enkelt lag hvis du var har det travelt.

For hver av disse fargene under brukte jeg to … kraft av vane, du vet?

Vega, en Cool-Toned Shimmery Textured Blue (To Coats)
Jeg liker metoden Cool-Toned Blue Vega, min foretrukne av gjengen, shimmers … det tar meg tilbake til når El Hub så vel som jeg nettopp hadde begynt å danse.

Vi ville gå til hans husholdning i Hawaii i ferien, så vel som jeg skulle stå opp tidlig om morgenen for å glide i en pre-Dawn surf økt. Vega Glimmers akkurat som de tealblå vannet glitret som solen kom opp.

Lux, en kjølig tonet teksturert glitrende rosa (to strøk)
Kan du se de lilla stykkene av glans i Cool-Toned Pink Lux (min andre foretrukne)? Jeg tror de gir det en fin, feminin touch.

Cosmo, en glitrende teksturert sølv (to strøk)

Cosmo, den tredje skyggen her, er som en diskotekssfære i en flaske. Hvis du er i humør for å feste, er denne din polske.

Med Zoya’s Textured Pixiedust Polishes, handler det om griten, men du forstår – hvis det ikke er noe, kan du bruke en skinnende toppjakke for en jevnere følelse.

Å, så vel som du forstår nøyaktig hvordan skinnpoler er beryktet for å låse på negler? Vel, disse er ikke noe unntak. De er en type smerte for å fjerne, så planlegg på riktig måte (gi deg litt ekstra tid).

Fra venstre: Lux, Vega og Cosmo

ANNONSE

De tre poleringene i den nye fantastiske Pixie-samlingen er fantastiske på Zoya tellere nå, så vel som på Zoya.com for $ 10 hver (eller $ 30 for tre-delt sett med full størrelse flasker).

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *