Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Tom Fords leppestifter ser bedre ut fordi L’Oreal’s La Laque og Le Matte Color Riche Lipsticks har det for dem

Tom Fords leppestifter ser bedre ut fordi L’Oreal’s La Laque og Le Matte Color Riche Lipsticks har det for dem

Det er L’Oreals nye La Laque Color Riche leppestift i lakk-ized, en skinnende lilla
Spørsmål: Når gjør en del leppestift pluss en del lip liner lik 100% ren fantastisk (eller nær det)? Svar: Når vi snakker om en av L’Oreals nye farge Richte La Laque og Le Matte Lipsticks.

For meg er La Laque og Le Mattes blant de mest spennende apoteket Lippie lanserer i høst, hovedsakelig på grunn av hvor mye crazypants pigment de pakker.

ANNONSE

Det og – Hellige Cannoli! – De er bare $ 8 en pop.

La Laque i lakk-ized på venstre og le matt i hun er så matt til høyre
Jeg snagged to av dem på Rite Aid sist helg på Bogo salg (kjøp en, få en 50% rabatt) og nå ønske jeg hadde fått mer.

Le matt i hun er så matt til venstre og La Laque i lakk-ized til høyre
De minner meg faktisk om Tom Ford Lipsticks … som er freaky, vurderer forskjellen i pris. Lignende tekstur, glatt formel og uber-høye nivåer av pigment.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jo, du kan ikke få den samme spenningen som holder en av disse som du får fra å holde en av Tom’s leppesticks i din pote, men så er det besparelsene.

Wow!

Hvis du ser denne skjermen på apoteket, stopp, slipp og rulle, “fordi disse nye leppestykkene er varme!
L’Oreal deler linjen i to forskjellige overflater – den skinnende La Laques og Matte Le Mattes – og regner dem som alt-i-ett-leppestifter og liners.

De er ugjennomsiktige nok til å dekke mine lepper i et enkelt, intenst fargerikt lag, og påføres uten kaking eller fjær.

Bare så, så glatt …

Tekstur er på den tykkere siden, som jeg liker, fordi det ser ut til å låse fargen til mine lepper for en god 4-5 timer, og så langt som smaker og dufter, har de begge. Det er en svak lys rose som falmer over 10 minutter.

La Laque Color Riche leppestift i lakk-ized

Det avrundede forslaget gjelder nettopp farge uten å strekke seg utenfor min naturlige leppelinje, selv om jeg ønsker at L’Oreal hadde tatt med en slags skarpere med dem … Siden jeg er sikker på at forslagene til slutt vil miste sin form etter gjentatt bruk.

Le matt i hun er så matt
Jeg ønsker også at de var litt bedre bygget, som i bedre festet til emballasjen. Korallfargen jeg har, hun er så matt, faktisk faller ut av blyanten når jeg holder den opp ned.

Hmm …

Le Matte Color Riche leppestift i hun er så matt, en matt rødaktig korall
Jaja. De er ikke ideelle da, men jeg tror de blir ganske nært (og de er bare $ 8!). Helt verdt å hoarding, tror jeg.

ANNONSE

Som minner meg (uh …), må jeg plukke opp noe mye mer toalettpapir, en oppgave jeg ikke kan betro til El Hub fordi han alltid får de mest rimelige sandpapiret-y-tingene. Hvis noen få mye mer av disse vridningsblyantene kommer til å falle i min kurv, C’est La Vie.

Pris: $ 8 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Rite Aid, Walgreens og andre apoteker (jeg kan ikke synes å finne dem på nettet, men som er en slags smerte)
Makeup and charm blogg rating: a-

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *