Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics 5 ting jeg har kjærlig i det siste

5 ting jeg har kjærlig i det siste

Bare noen få ting jeg har vært i sent
1. Åtte minutters økning

OK, dette er min nye teknikk for å motivere meg selv når jeg ikke vil gjøre noe – sette en timer i åtte minutter, så vel som deretter fokusere på en ting for den korte klonen av tiden. Jeg forstår ikke hva det er omtrent åtte minutter, men det er mitt fantastiske sted. Fem er så kort, 10 er så langt lenge, men åtte er den perfekte, snack-sized-klitten av tiden!

2. “Encanto” Motion Picture Soundtrack

“Encanto” er et nytt Disney Motion-bilde med musikk av låtskriver, samt skuespilleren Lin-Manuel Miranda (du kan anerkjenne navnet hans fra den musikalske “Hamilton”). Uansett, det er Connors nye foretrukne Disney-flick, så vel som hun lytter til Soundtrack morgen, tolv middag og natt. Musikken er utrolig fengende, så vel som selv om jeg virkelig aldri har sett filmen i sin helhet, forstår jeg allerede mye av melodi-teksten.

ANNONSE

Jeg forstår også at vi ikke snakker om Bruno, nei, nei, nei. Vi snakker ikke om Bruno!

3. Monokromatiske antrekk

Du vet at jeg har sjekket ut i mange år at det å bruke nøyaktig samme farge fra hode til tå kan få små kvinner til å virke høyere, så vel som ja, det er en stor fordel ved å bruke en monokromatisk antrekk. Jeg liker også det jeg siden det gjør det så mye mye lettere å kle på om morgenen! Det er flott å ikke tro på hva som velger hva du vet?

Jeg har lyst til mye mer monokromatiske antrekk, så jeg tror på å legge til noen jumpsuits, for eksempel denne av Athleta, til min garderobe (selv om jeg ikke er utrolig opptatt av å måtte shimmy i så vel som ut av en når jeg krever å se toalettet).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

4. Denne enkle muffinoppskriften

Super flott så vel som yummy! Jeg laget en batch i forrige uke med sjokoladeflis samt kong Arthur glutenfri mel.

5. Mac Teddy Liner

Det er en tradisjonell av en grunn. Har du noen gang lagt til den med Mac Satin Taupe? Jeg gjorde det i dag, så vel som det var strålende.

ANNONSE

Hva har du vært glad i det siste?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *