Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized En rask titt på i Buff, Paradisco samt Pink Dune, Tre av Tom Ford Beauty’s New Lip Color Sheers

En rask titt på i Buff, Paradisco samt Pink Dune, Tre av Tom Ford Beauty’s New Lip Color Sheers

Tom Ford Appell Lip Color Sheers ($ 49 hver)
Svært en morsom historie … En av El Hubs ungdoms venner er å sjekke ut fra byen i kveld, så vel som vi bare hadde ca 2,5 sekunder å rense hjemmet (ok, mye mer som 20 minutter) før flyet hans landet i ettermiddag .

Du forstår at du gjør en illustrerende rengjøringsoppgave av leiligheten din når konseptet med å rydde opp ting, er å gjemme telltale-indikatorene at du er en gal feline kvinne (“ikke unnlater å huse å skjule sine antrekk.”) Også Som sprøyting av nest Birchwood ønsker romspray i alle rom samt gangen. Lol!

ANNONSE

Jeg må mest sannsynlig rive meg bort fra sminke midlertidig for å sosialisere … Mens jeg gjør det, er det her pics av ​​noen av de nye Tom Ford appell leppe farge sheers som kom ut for våren.

Ja, disse er galne kostbare på $ 49 hver, men det er t.f., for å sikre at kostnadsstedet er service som vanlig. Men hvis du liker rene, glamorøse leppestifter, kan disse være drømmen din til virkelighet.

Tom Ford Appeal Lip Color Sheers fra venstre: I Buff, Paradisco samt Pink Dune
Paradisco.
Pink Dune.
I buff.
Pink Dune.
I buff.
Paradisco.

ANNONSE

Hold øye med disse nyanser, sammen med resten av leppefarge sheers samlingen, på Tom Ford tellere så vel som online.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *