Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Makeup arrangører på Marshalls

Makeup arrangører på Marshalls

Ikke sov på disse funnene på Marshalls …
Søte sminke arrangører på Marshalls! Fra et nyttig synspunkt, hvis noen av disse skulle faktisk gjøre en forskjell i min sminkeinnsamling, måtte de være størrelsen på rødvin fat, ha ha ha! Men de er fortsatt søte likevel.

Hvis du er en hardcore makeup hoarder som jeg er, kan du holde krukkene på skrivebordet eller forfengelighet, og bytte ut elementene i dem hver uke eller to. På den måten vil du alltid ha forskjellig sminke roterende gjennom samlingen din.

ANNONSE

Jeg har en tendens til å sette noen ting i en stor pose og bare komme ut av det fordi det er praktisk, men jeg tror at hvis jeg hadde noen søte krukker som disse, ville jeg være mye mer tilbøyelig til å ha et større utvalg av ting fra samlingen min … Hvis de var enklere å komme til, vet du?

Selges separat, men ville gjøre et søtt sett
Kanskje holde favorittbørstene dine i dem? Eller alt du trenger i 10 minutters utseende?
Selvfølgelig kan du alltid få kreativ og bruke sminke-tema (eller cat-themed) krus for å lagre dine ting!

Kjempesøt!
Kjære katt damer, Marshalls har ryggen din!
Når du ikke kan unnslippe kattestøtter, selv på krusene dine
Jeg sverger, min marshalls besettelse har vært neste nivå i det siste! Alltid fordi taket kollapset på hjemgoods av meg, har Marshalls vært som Siren Song of the Sea.

ANNONSE

Forresten, husk den rosa katt tannbørsteholderen jeg diskuterte for noen uker siden? Det var fortsatt der! Jeg antok at dette var et tegn fra detaljhandelsgudene som det var underforstått for meg, så jeg fikk det til en kul clearance pris på $ 3,99, woo-hoo!

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *