Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Long Live Hot Pink Lips! Chanel Rouge Coco Shine i Viva, fra États Poétiques Fall 2014 Collection

Long Live Hot Pink Lips! Chanel Rouge Coco Shine i Viva, fra États Poétiques Fall 2014 Collection

iført Chanel Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine i 95 Viva ($ 35)
¡Ay, Caramba! ¡Ære farge está en fuego! (Takk, Efrain!)

Denne varme rosa skyggen fra Chanels høstsamling lyser absolutt brannen min. Den lyseste av de fire rouge coco shine hydrerende ren lipshines utgitt med états poetiques høst 2014 samlingen, viva ($ 35) er ikke sjenert eller alvorlig, i motsetning til de fine blek pinks og dype berry nyanser i lanseringen. Det er bare lyst og elskt liv.

ANNONSE

¡Viva la Viva!

Chanel Rouge Coco Shine i 95 Viva ($ 35)
Avhengig av den enkelte fargen, spenner Rouge Coco fra ren til middels dekning, men selv når de er rene, kan du fortsatt se fargene på leppene dine (og de ser ikke alle like ut).

Jeg elsker at Viva, til tross for å være en lys, varm rosa, er ikke helt ugjennomsiktig, så jeg kan sette den på uten en leppebørste.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

En sjarmerende rosa flekk

Hei, hotness!

Den har den samme rosenrøken duften og smaken som den andre rouge coco skinner (yum!) Og varer fra 2-3 timer på leppene mine, avhengig av om og hva jeg spiser eller drikker.

Og det forsvinner ikke bare; Det bærer ned til en sjarmerende rosa flekk.

En ide for noe å ha det med

Med en lys og skinnende varmrosa leppefarge som dette, kan du komme unna med minimal sminke noe annet sted, fordi det lyse fokuspunktet på leppene dine vil bære utseendet.

Her gjorde jeg mange lashes, litt definisjon på kinnene og myke brynene …

Og et glanset lokk! Fordi jeg rifles gjennom mine Chanel-ting og fant øyet glanset quad fra 2009s Venezia-samling.

Jeg vet – det er gammelt, så jeg må sannsynligvis by på det adieu, men glansen var fortsatt glanset, og det lukte ikke funky, så jeg gjorde den utøvende beslutningen om å bruke den på lokkene mine.

Jeg tror det går bra med store vipper.

iført timeglass illume duo i solnedgang på kinnene mine, Guerlain Cils d’Enfer vanntett mascara på min lashes og Chanel Eye Gloss (begrenset utgave, ikke lenger tilgjengelig) på lokkene mine
Eye Gloss var begrenset utgave, men jeg vedder på at du kan få en lignende effekt med Mac-blanding medium glans.

Du må være kult med krølling, men fordi denne typen glanset lokk er 1.000.000% ikke bærbar, lol!

Med mindre du er ke $ ha, ikke engang tenke på å ha på seg det på jobb … eller hvor som helst du trenger å se noe ansvarlig.

Eller forsøm meg og gjør det du liker.

Så, hvor er Chanel Viva?

ANNONSE

Viva, i all sin varme rosa hotness, er tilgjengelig nå. Bare stopp av din favoritt Chanel-teller, eller sjekk den ut online på Chanel.com.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *