Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Sminke samt sjarm blogg mandag avstemning, vol. 590

Sminke samt sjarm blogg mandag avstemning, vol. 590

Så … hva er mandags meningsmåling?

Utmerket spørsmål! Det er ikke, i motsetning til navnet sitt, en faktisk undersøkelse, som med bit clicky knapper. Det er bare en liste over fem mye mer eller mindre tilfeldige bekymringer jeg har publisert på denne bloggen hver mandag morgen for de siste quadrillion årene (siden 2007). Jeg liker å lese svarene dine, så vel som det hjelper meg med å få min uke til en god start.

1. Din siste sjarm kjøp?

Jeg har nettopp kjøpt noen metall duckbill hårklipp siden jeg er på et mål å injisere big-@ ss volum inn i røttene i min bangs. (Side notat: Jeg fikk en blowout i forrige uke, så vel som stylisten [Hei, Robyn!] Utnyttet dem.)

2. Nøyaktig hvordan holder du oversikt over avtalene dine?

El Hub, så vel som jeg deler en Google-kalender, som fungerer noe bra, men i noen tilfeller stiller vi inn varselet imidlertid ikke etter at meldingen varsler, så vel som e-post. Jeg tror på samme måte å sette en stor gammeldags kalender i kjøkkenområdet der vi kan komponere ting som helligdager, halvdager, utgift på grunn av datoer samt besøk, samt bli påminnet om de tingene dag i, dag ut.

Noen få gode venner har foreslått å få en av de ekstra store desk-padekalendere, men å sette den på veggen, så jeg kan prøve det, med mindre jeg kan oppdage en bedårende tørr-slette kalender jeg kan henge.

3. Hvem ringer du når du har en smelting?

El Hub, fordi han forstår nøyaktig hvordan man skal snakke meg av kanten.

Eller jeg ringer min gode venn Cindy, som er flott å sette planer på plass, så vel som å berolige meg.

4. Hvilken vil du helst ha for ditt aller første måltid på dagen – en bagel samt kremost, eller en frokost burrito?

Uh … begge?! Jeg sulter alltid når jeg står opp om morgenen. For Bagel, vil jeg ha en vanlig bagel med røkt laksekremost, så vel som for frokost burrito, jeg vil gjerne ha det med moderat salsa, eggerøre, pølse, poteter (mmm … karbohydrater) samt shredded cheddar ost.

5. Når er sengetid?

Jente, ikke le, men jeg objektiv for 8:30. ?

Hvis jeg ikke er i sengen da, vil neste dag være grov!

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. bekymring tid! Her er de å kopiere / lime inn med svarene dine i en kommentar. Snakk med deg snart!

ANNONSE

ANNONSE

1. Din siste sjarm kjøp?
2. Nøyaktig hvordan holder du oversikt over avtalene dine?
3. Hvem ringer du når du har en smelting?
4. Hvilken vil du helst ha for ditt aller første måltid på dagen – en bagel samt kremost, eller en frokost burrito?
5. Når er sengetid?

P.P.S. Så sent i dag siden Connor bekjemper en kulde, så vel som antagelse hva? Så er jeg. Jeg tror det er en moderat en skjønt …

Ha en utmerket Labor Day, så vel som en fantastisk uke! ? Kan flere søte kattunge krysse banen din. Snakk med deg snart.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *