Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics L’Oreal sikter mot ufeilbarlig med sine nye le rouge leppestifter

L’Oreal sikter mot ufeilbarlig med sine nye le rouge leppestifter

iført l’Oreal ufeilbarlig le rouge leppestift i 812 Opulent organza

Ironisk nok hevder L’Oreal deres nye ufeilbarlige Le Rouge -leppestifter varer opptil 10 timer på leppene. Jeg har bare fått rundt 6, men jeg synes det fortsatt er ganske bra. Tross alt er det ingen ufeilbarlige. Ikke engang L’Oreal.

ANNONSE

Hver gang jeg hører om en ny langvarig leppestift, tror jeg, “Geez, jeg håper det ikke er for tykt.” Det virker som om mange av dem ofrer trøst for lang levetid, men denne gangen klarte L’Oreal å oppnå begge deler. Ikke bare føles den lette, ikke-tørkende formelen fantastisk (nesten som et godt par pyjama-jeans!), Men det har ikke den cloying blomsterduften selskapet ofte legger til (de er også uten smaks).

Når det gjelder hvordan de ser ut, vil jeg si at det er som en satinematt. Fargene er rike og pigmenterte, ikke flate eller tunge, og de ser ganske polerte ut på leppene.

Dessverre er ikke emballasje et av deres sterke poeng. Jeg synes de er vanskelige å bruke og harde å åpne. Jeg banket faktisk over en kopp te og prøvde å lirke hetten fra røret i går, men i det minste føles plasten solid …

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Fra venstre til høyre: 812 Opulent organza, 421 Karismatisk korall og 130 Enduring Berry

Fra venstre til høyre: 812 Opulent organza, 421 karismatisk korall og 130 Enduring Berry.
Fargeprøver fra venstre til høyre: 812 Opulent organza, 421 Karismatisk korall og 130 Enduring Berry

421 Karismatisk korall på lepper

130 varige bær på lepper

På meg blekner ufeilbarlig Le Rouge knapt overhodet etter måltider. Gjerne mindre enn mange lippier gjør det, men etter omtrent 6 timer begynner fargene å utvise tegn på nød, slå seg ned i leppelinjer og se kake og ujevn.

Å si at Le Rouge varer 10 timer er litt av en strekning, men likevel synes jeg det er et fantastisk apotekprodukt. Ja, $ 10 er mye for en apotek -lippie, men den er også tilgjengelig i en rekke farger (30!).

Pris: $ 10 (tilgjengelig i 30 farger)
Tilgjengelighet: på apotek, dagligvarebutikker, Ulta og online
Makeup and Charm Blog-rating: a-

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

ANNONSE

Karen

S. Så hvordan var resten av ettermiddagen din? Gjør du noe gøy? Magen min føler seg litt bedre nå, men det er fremdeles ikke helt riktig, noe som innebærer at jeg sannsynligvis burde holde meg til kjeks til middag.

Jeg kan ikke vente med å vise deg et bilde av det nye håret mitt! Jeg fikk gjort røttene mine og lagt til karamellhøydepunkter. Jeg garanterer å legge ut et bilde snart, men for øyeblikket er jeg i ferd med å gå ut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *