Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Fôr dine fuzzy li’l larver! Prøv en Ombre Brow best nå for naturlige, frodige penner

Fôr dine fuzzy li’l larver! Prøv en Ombre Brow best nå for naturlige, frodige penner

ombre brows, babe. De vil modifiseres yo ‘livet!
Jeg føler at jeg alltid har endring av din-life øyenbryn episoder (øyenbryn epiphanies, hvis du vil).

Buuuuuuut enhver form for tid Noen som har forstått deg i mange år – i mitt tilfelle, som-minded sjarmentusiaster som min kompis Alis, som kutter håret mitt, så vel som Kim her på bloggen (Haaaay, Kim!) – Også også Som de merker noe annet om utseendet ditt, sier det noe.

ANNONSE

Den ekstremt aller første tingen sa Alis til meg da jeg så henne i forrige uke, “gjorde du noe annet enn dine penner?”

Hvorfor, ja, jeg har.

Jeg har gjort mye mer av en ombre panne i det siste, så vel som jeg må si, det har vært type – ja! Livsforandrende.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Myk, så vel som subtil, men likevel sterk på samme tid, er Ombre-brynene ideelle for våren, så vel som sommeren siden de kan se virkelig full så vel som rik, men ikke overdone.

Ombre-effekten kommer fra å benytte to forskjellige pannefarger, en lettere enn den andre. Jeg oppdaget om metoden fra Mac Senior Artist Victor Cembellin på Mac Pro Store et par måneder tilbake, så vel som jeg bruker nøyaktig samme metode han viste meg, med en liten ren modifikasjon.

For den indre delen av brynene mine (siden bedre til nesen min, i stedet for den ytre delen mot øret), bruker jeg den lettere fargen, i denne situasjonen Mac Cork, en nøytral mattbrun, med en Mac 214 kort shader ren ( Victor liker å utnytte en blyant ren for dette i stedet), fyller fra den andre innsiden av pannen til bare om toppen av buen.

Deretter fyller jeg i buen min, så vel som ytre haleområdet av pannen som bruker en mørk brun øyeskygge, i denne situasjonen Mac Brun, samt Mac 266, en vinklet øyeskygge børste.

Etter det renser jeg med mine brynder å benytte en liten mengde antastasia, fjerne pulveret litt, så vel som å sette pannen hårene for å sikre at de ikke danser i vinden!

Tilbakende sminke som brukes i dette utseendet: så godt behandlet mitt franske sett (øyne), så vel dealter med Sun Bunny Natural Bronzer, så vel som også behandlet med ideell flush rødme i Candy Glow (kinn) så vel som også behandlet Smeltet leppestift i smeltet naken (lepper)
Konseptet er at dine penner skal være litt lettere på innsiden, så vel som sakte mørkere mot buen, så vel som ytre hale for naturlige, frodige penner.

For den lettere fargen bruker du på den indre delen av pannen din, objektiv for en farge i nærheten av din naturlige brow-farge, siden hvis du går så lett eller mørk, kan gradientskiftet se mindre naturlig ut.

Så ja! Gi det en prøve en gang hvis du liker utseendet på sterke bryn, men ikke vil at dine fuzzy li’l larver for å se så godt alvorlig eller alvorlig.

Ombre Brows 4-Life, Girlfriend! (Eller kjæreste, hvis du er en av de fem dudes som leser dette.)

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn (Brow) avhengige,

Karen.

P.S. Gledelig torsdag, btw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *