Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Enkle daglige frisyrer for hundedagene, dag 2: strukturert, tousled bølger

Enkle daglige frisyrer for hundedagene, dag 2: strukturert, tousled bølger

samt for mye mer varme-mindre frisyrer for hundedagene av sommeren, inspiserer …

Dag 1: The Woven Wonder

Peep This Sunny Wavy-Waves, Kitty Cat! – Det vil si, hvis du kan komme forbi den saftige leppen. (Det er Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Jumbo Longwear Mat Lip Crayon i 269 effekt fra høstsamlingen.)

Les videre for chill, tilbaketrukket bølger som er likevel trendy (i det minste tror jeg det).

ANNONSE

I motsetning til bølgene i Waikiki Beach, hvor jeg ungdommer deg ikke, det tar meg 15 minutter å padle ut til surfetningen med nudelsarmene på et stort longboard to ganger min høyde, tar disse solfylte bølgene mindre enn fem minutter.

Og ja, jeg kan føle den ekstra som? Emanating med skjermen fra håret mitt best nå. Du forstår hvem du er! Du treffer snooze mye mer enn noen få flere ganger hver morgen, så vel som alltid ende opp med bare fem minutter til stil som mop. Jeg er her for deg, homegirl.

Anywho … Husk i gårsdagens fletninger? Yup, dette er neste dag ‘gjør, så vel som i gårsdag, dette trenger ikke noen form for varm styling. Når igjen, brukte jeg noen oribe faves, inkludert Gold Lust Dry Shampoo (Moar Wonderful Than Magic Mike, fordi det helt suger opp hele funken på hodebunnen uten å etterlate en hvilken som helst type synlig residue!) Så vel som Flash Type Fullfør Spray Voks, en fantastisk stylin ‘spray voks for å skille dine tråder for stor struktur (hvor stor er det?).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Her er akkurat hvordan det fungerer …

1. Rist det ut

Siden vi prepped våre fletninger i går for dagens bølger (vi brukte en fuktighetsgivende hårolje, så vel som en allsidig hårspray), burde denne aller første delen være veldig lett.

Fjern håret elastikk, så vel som forsiktig rist ut flettet ditt (eller fletninger), og slipp dem inn i løse bølger med fingrene.

Kjør fingrene dine med noen få ganger for å skille strengene …

Hvis du virkelig gjorde dette trinnet, så vel som tok ut din flett / s i går kveld, trene du ut som en slags knuter med fingrene eller en bredt tannkam i morgen. Hvis du ikke, så vel som du sov med dine fletninger i håret ditt (som er det jeg gjorde), tror jeg det er lettere …

I går kvelds god natt kyss fra min tabby gutt
2. Revive de røttene

Spruce opp dine andre dagers røtter med en tørr sjampo, spritzing i korte utbrudd, samt konsentrere mange av den tørre sjampoen på kronen, så vel som rundt bangene dine for gode tilbud.

3. Legg til separasjon så vel som mykhet

Arbeid en fleksibel, teksturiserende voks med midtakselen så vel som ender (konsentrere seg om endene) for å definere så vel som å skille bølgene i stykker.

Jeg liker flash-typen som fullfører sprøytevoks siden det er vektløs, så håret mitt beholder maksimalt volum, fordi jeg handler om det store håret i disse dager, lol! Det er også mykt, så jeg kan kjøre fingrene mine med mine strenger sans crunchiness.

4. Beundre dine teksturerte, tousled bølger

ANNONSE

Og det er det! Bølger uten noen form for varm styling eller ekte innsats, for den saks skyld.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *