Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Du vil være begeistret for å finne Kohl i julen strømpe hvis det er den nye Laura Mercier Smoky Effects Small Kohl Eye Pencil Collection

Du vil være begeistret for å finne Kohl i julen strømpe hvis det er den nye Laura Mercier Smoky Effects Small Kohl Eye Pencil Collection

Den nye Laura Mercier Smoky Effects Small Kohl Eye Pencil Collection
Vanligvis våkner du på julaften for å finne kull i strømmen min, ville være en stor ferie bummer. Har Santa meg på den frie listen? Jeg vil lure på, snu til faner for støtte.

Men hvis kullet ble stavet med en “K” og hadde en etikett som sa, “Fra: Laura,” Jeg ville danse som Snoopy fra en Charlie Brown Christmas.

ANNONSE

Kohl, som i Laura Mercier’s Smoky Effects Small Kohl Pencil Collection ($ 48). En av disse i min strømpe, og det ville ikke være tvil om hvilke av Santa’s lister mitt navn vises, fordi dette settet med åtte kremaktig, myk og smudgy ferie kake-størrelse (les: store) blyanter er fint, fint, fint.

Alt annet enn en av fargene, jet svart, har vært rundt blokken noen ganger. Et par av dem kvalifiserer som grunnleggende i boken min, som brunt kobber (som en litt mye mer Golden Mac Teddy) og den splitter nye, begrensede utgaven Jet Black, men det er ikke å ta noe bort fra dem i det hele tatt. De er bærbare arbeidshus nyanser, den typen som alltid er gode å ha, men det er den andre fargene – svart fiolett, stormfull grå, svart gull, svart turkis, svart marine og antik jade – at jeg tror mange sminke nerds vil siet (mye av duo-krom handling skjer).

Shimmery, komplisert og uventet, disse pigmenterte liners kunne lett ha vært fra Mac, Nars eller Illamasqua.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nesten som ekte stormskyer, stormfulle grå, en lang tid lm favoritt av meg, skifter i lyset fra en dyp gunmetal til en påfuglblå, mens min andre favoritt, den svarte, brent svarte gullet (kjærligheten!) Gjør dette førti niner-fanens hjerte flutter.

Settet hjelper meg med å oppdage noen nye Laura-faves, som svart fiolett, en skinnende svart tinget med Royal Purple og Black Turquoise, som minner meg om Macs Teal Grayish Green Club Eye Shadow, hvis det var en eyeliner i stedet.

Fra venstre: antik jade, svart marine, svart gull, svart turkis, svart fiolett, brunt kobber, jet svart og stormfull grå

Fra venstre: antik jade, svart gull, svart marine, svart turkis, svart fiolett, brunt kobber, jet svart og stormfull grå

Fordi disse er så smudgy og myke, elsker jeg å ha dem som baser for å berike andre pulver øyeskygge i smokey utseende.

Jeg, når jeg er i en mye mer uformell, rocker chick humør, liker å plop â € œEm langs lash og vannlinjer og flekker, flekker, flekker.

Jeg har hørt at noen gals med svært fet lokk har problemer med disse liners fading raskt. Hvis du tror det kan skje med deg, prøv å primere lokkene dine først. Med en primer, på min kombinasjon tørre / oljeaktige lokk og langs lash linjer, får jeg ca 6-7 timers slitasje; På vannlinjene, 5-6 (hvis du føler at du trenger mye mer, hjelper du med å få disse og andre liners til å vare på vannlinjene, kan en av disse triksene hjelpe).

Hvis du tenker på å gi dette settet som en gave, vær forsiktig – du kan bli fristet til å holde det selv!

Pris: $ 48
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå På Laura Mercier tellere og Lauramercier.com
Makeup and Charm Blog Rating: A (til tross for ikke å være et stort røverkjøp, tror jeg dette settet er fulle av flotte farger og kvalitet)

Tener Miedo!

Skummelt filmer har hjulpet meg med å komme inn i Halloween-ånden i det siste, som den jeg så på i går på Netflix, kalt La Cara Oculta, eller det skjulte ansiktet.

Det er på spansk med engelsk undertekster, men min ikke snakker spansk veldig bra, gjorde det ikke noe mindre skremmende. Når det gikk, var jeg på kanten av setet mitt!

I det er en ung, begavet orkesterlederens kjæreste plutselig forsvunnet. Paret bor i en skummel, isolert land villa, og vi lurer på om huset, som virker hjemsøkt, eller lederen hadde noe å fullføre med det.

Det var en av de filmene hvor jeg tilbrakte mye tid på å rope ting som, “Å, nei han gjorde det ikke!” “Gurl, don’t do it!!” and “What the what?!” at the TV, LOL! If you’re in the mood for a good thriller, give this one a whirl.

Now, I think I’m gonna go see if I can find something else scary to watch. If you have any recommendations, let me know.

ANNONSE

Hope you had a great day. speak with you soon.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *