Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Fordelen forstår Watt’s Up: deres nye markør lysere bryn så vel som kinnene med glødende glød

Fordelen forstår Watt’s Up: deres nye markør lysere bryn så vel som kinnene med glødende glød

ok, så jeg forstår at det er helt fordel Deres nye Watt’s Up-avtale med Highlighter ($ 30 for et 0,33 oz. Rør) spiller på konseptet med lyspærer som lyser opp huden, men jeg kan ikke hjelpe deg med å tro på noe annet når jeg oppgir navnet …

Wassup!

ANNONSE

LOL! Jeg likte den gamle reklamen.

Team B forklarer fargen på deres nye markør, en solid pinne med en krem-til-pulverfinish, som en lysende, ren champagne. Jeg slo den på i ettermiddag, så vel som jeg virkelig følte at jeg var strålende (på meg er det en skinnende, fersken glød).

Jeg blir påminnet om en nars flere i nøyaktig hvordan produktet ser så vel som føles – glatt, tynt og noe tørt å ta på. Ideen har blitt kontaktet før, men akkurat her liker jeg utførelsen av fordelene.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

For det første er jeg glad for at de valgte å ikke gå den flytende ruten, en la Moonbeam/Highbeam, siden det indikerer at de ikke trenger å bekymre seg for utilsiktet søl i tillegg til å få produktet rundt på stedet. For det andre, med markøren i den ene enden av pinnen, så vel som en blandingssvamp på den andre, krever jeg ikke en ekstra børste. Alt jeg gjør er å gli den kremete pinnen langs kinnet mitt, så vel som brynben (den fungerer på bar hud så vel som på toppen av sminke), samt glatte ut alle typer kanter med svampen.

Watt er uponet (til venstre) så vel som blandet (til høyre)

Swatch -sammenligninger med noen få av fordelene til fordelene; Fra venstre: Moonbeam, Highbeam, Watt’s Up, High Brow samt forgylt

Jeg oppdager at noen få av fordeler produkter virkelig kommer til sin rett på lettere, kjøligere tonede cuties, så vel som jeg mistenkte at Watt opp kanskje ikke kommer godt over Rundt hjemmet i noen timer i dag, ser jeg at det pakker mye mer enn tilstrekkelig ferskenpigment til å dukke opp på mørkere dammer også. Jeg tror også at skyggen er nøytral tilstrekkelig for gals med kjølig eller varmt tonet hud.

Jeg er ikke sikker på slitasje tid ennå, så vel som jeg er bekymret for at det kan slite med å holde bakken på kombinasjonen min tørre/fete kinn samt bryn (noen krem-til-pulverformler har vanskeligheter med å feste meg til huden min ). Vi får se nøyaktig hvordan det holder opp i løpet av de neste dagene, i tillegg til at jeg vil gi deg beskjed.

Basert på aller førsteinntrykk, er jeg imidlertid en fan. Det kan være dyrt for $ 30, men med funksjonell emballasje så vel som en ganske farge, forstår fordelen tydelig Watts opp.

Pris: $ 30
Tilgjengelighet: Brightening Up Benefit Tellers, Stores samt BenefitCosmetics.com i oktober
Sminke samt appell bloggvurdering: a-

ANNONSE

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

S. Jeg håper onsdagen din gikk bra. Hva er planene dine for kvelden? Jeg har fått en date med en skål med Kelloggs spesielle K Chocolatey Pleasure så vel som den nye episoden av Top Chef Just Desserts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *