Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Dagens dristige leppe: Laura Mercier Femme Velor Extreme Matte Lipstick

Dagens dristige leppe: Laura Mercier Femme Velor Extreme Matte Lipstick

Dagens sterke Plum-Berry-leppe!
Ah, hva en forskjell en sterk leppe gjør … Jeg gikk etter en vintage vibe i dag, så jeg tok tak i denne matte plum -bæren av Laura Mercier. Femme er fra Velour Extreme Matte Lipstick -linjen, så vel som den for tiden er i salg for $ 21, ned fra $ 30.

Før
Jeg som denne formelen mye siden den er langvarig så vel som helt ugjennomsiktig. Ett lag så vel som du er ferdig!

ANNONSE

Her er en fargeprøve!
Formelen føles allsidig så vel som behagelig på leppene mine, men hvis leppene har en tendens til å flasse/tørke ut med en matt finish, ville jeg forberedt meg med en leppepomade først. I dag benyttet jeg Lauras fuktighetsgivende leppepomade, som er bare, eh … OK.

ANNONSE

Hva har du vært din sterke leppestift i det siste?

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *