Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Jeg er sulten på mer fra L’Oreal Magic Glatt Soufflà © Blush

Jeg er sulten på mer fra L’Oreal Magic Glatt Soufflà © Blush

Avhengig av nøyaktig hvordan ravenous jeg er på noen form for gitt øyeblikk, nyter jeg dette mønsteret av sminke som ser bra ut til å spise. Som den nye l’oreal magisk glatt soufflà © rødmer ($ 12,99 hver). Hvis jeg ikke forstod bedre … ville jeg tro at de var dessert!

Tilgjengelig i fire potte nyanser som ser ut som mousse (den typen du bestiller etter middagen) i sine serveringsfyllinger / potter, føler de seg fast så vel som tett når jeg trykker på dem med en finger, så vel som likevel føles glatt, tørr så vel som noe som silikon når jeg får dem på kinnene mine.

ANNONSE

Jeg har brukt to av de fire nyansene denne uken – Celestial, en fantastisk mattrosa, så vel som engelske, en lett matt fersken – så vel som begge skaper en svak flush av ekstremt naturlig utseende kinnfarge, spesielt i bilder.

Himmelske (venstre) så vel som engelske (høyre)

Swatches of Angelic (venstre) så vel som himmelske (høyre)

Iført angelic.

Men på bedre inspeksjon presenterer disse deilige blæshene noen vanskeligheter for meg.

Først oppdager jeg dem litt vanskelig å søke. En tad så vel mye, så vel som de begynner å sfære opp på huden min.

Produktet søker også hver tørr flake (hvor uhøflig!) Så vel som avgjør i porene mine, noe som resulterer i ulik farge, så vel som dette skjer på både bare hud, så vel som på toppen av grunnlag eller primer.

Ikke søt.

Jeg gjetter at for å effektivt trekke disse av, ville man kreve porselen perfekt hud … og det forklarer ikke meg.

Poeng for ekstremt ganske farger samt emballasje, men jeg mistenker at jeg ikke er den perfekte kandidaten til disse. Hvis du er velsignet med en krystallklar, glatt hudfarge, er du en heldig kvinne eller fyr, så vel som disse kan fungere mye bedre for deg enn meg.

Pris: $ 12.99 hver
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Drugstores, Ulta butikker så vel som også online
Makeup samt Beauty Blog Rating: C +

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *