Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics To måter å vinne et $ 50 eGift -kort fra Sephora!

To måter å vinne et $ 50 eGift -kort fra Sephora!

Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Jasmine! Gratulerer, Jasmine! Hvis du kom inn, men ikke vant denne gangen, fortsett å prøve, og klikk her for å legge inn pågående gaver før du jet.

Ørene hans pauser uansett hvor han er i huset når han hører favorittlyden sin, klakket-tappen til metallklemmen i enden av selen når den faller på flisene ved døren. “Utenfor tid!” Jeg ser for meg at han roper inni den lille pusen hjernen hans.

Dum-dum-dum-dum-dum er lyden hans raske små føtter lager når han dart over gulvet over meg, gjennom gangen og ned trappene. “Mjau!” Han ringer spent når han ser meg stå ved døra.

ANNONSE

Jeg har selen i hånden og smiler. “Hei kamerat. Vil du gå utenfor? ”

“Mjau!” Han svarer [“Selvfølgelig!”], Hopper som en kanin til min side.

Jeg får noen pus klemmer og enda flere meows. “Ok, sitte stille da,” sier jeg ham og tar opp selen.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

“Mrow!” Han sier [“Hold på!”], Og så glipper han bort mot kjøkkenet, rundt hjørnet og ute av syne. Jeg vet hva han gjør, selvfølgelig. Han kjører kretsen, fordi han ikke kan inneholde spenningen. Bare en av hans morsomme feline -quirks. Jeg hører ham tilbake der som drar @ss, de små føttene hans blir dum-dum-dum-dum-dum-dum hele veien rundt til han er tilbake i gangen igjen og ser opp på meg. “Mjau!” [“Jeg er klar!”] Han forkynner, står på oppmerksomhet, helt rarende å gå.

Slik går det alltid når jeg henter selen for å ta faner en tur. Det er den søteste tingen! Jeg tror han faktisk fortsatt sov ovenpå i morges da jeg gjorde det, lol! Først hørte jeg et høyt dunk, som må ha vært hans store tabbybunn som falt på gulvet. Han sov sannsynligvis i baderomsbassenget, også “spaet.”

ANNONSE

Mens jeg tar Sir -faner ut for morgenturen hans, hvorfor får vi ikke helgen til en god start. Jeg tror du vet hva det betyr. Det er…

Ett (1) Sephora EGIFT -kort som inneholder $ 50 sendt til vinneren via e -post (eller $ 50 sendt av PayPal i stedet).

Det er to måter å komme inn på, og du kan gjøre dem begge i to sjanser til å vinne. Først kan du legge inn ved å legge igjen en kommentar nederst i dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som du noen gang har hatt en hage? Fortell meg hvordan du lager din favoritt sandwich. Hva er den siste leppestiften du hadde på deg? Har du noen gang vært i en parade? – Du får ideen.

For det andre kan du gå inn ved å følge meg på Twitter @Karenmbb og retweeting (RT) Følgende melding:

Følg @karenmbb og RT for å vinne et $ 50 EGIFT -kort fra Sephora!

Fristen for å komme inn er søndag 29. mai 2011 kl. 23:59 (PT).

Deltakere må oppgi ved hjelp av en gyldig e -postadresse og/eller Twitter -konto for å vinne.

Maksimalt to (2) oppføringer per person – en innenfor kommentarene nederst i dette innlegget, og en andre oppføring via Twitter adressert til meg @karenmbb.

Konkurransen er åpen for enkeltpersoner i ethvert land som har nådd flertallets alder i henhold til deres lokale lover (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Sephora EGIFT -sertifikater kan bare innløses på nettet og er ikke gyldige i butikker eller tilgjengelig for kjøp eller innløsning i Canada. Vinneren kan velge å erstatte Sephora EGIFT -kortprisen for $ 50 sendt direkte til e -postadressen deres av PayPal.

Tabs og jeg (hittil referert til som “T-Money og K-Dawg”) vil velge en (1) vinner tilfeldig fra oppføringene enten igjen i kommentarene nederst i dette blogginnlegget eller adressert til @karenmbb på Twitter.

Vinneren vil bli kunngjort her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig der lovlig ved lov.

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen

Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Jasmine! Gratulerer, Jasmine! Hvis du kom inn, men ikke vant denne gangen, fortsett å prøve, og klikk her for å legge inn pågående gaver før du jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *