Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Hudpleieposter fra 2015

Hudpleieposter fra 2015

Hvis du har fulgt bloggen min for en hvilken som helst type tid, forstår du at jeg liker hudpleie! Her er noen høydepunkter av innlegg på hudpleie på bloggen fra 2015:

Gradering Mine venners hudpleie rutiner

Gradering Hudpleie Rutiner – Del 2

Din tur: Grad min hudpleie rutine

Anti-aging produkter

Shiseido Hudpleie Anmeldelser

La meg forstå om du har noen form for forespørsler om hudpleie emner som du vil ha for meg å dekke i 2016.

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en kompis (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Gradering av hudpleie rutiner – Del 2it var uunngåelig at etter at jeg publiserte graderingen min venners hudpleie rutineoppføring som mine andre venner også ønsket å ha sine rutiner vurdert. Jeg hadde også en besøkende spurt meg i kommentarene for å evaluere hennes hudpleie – som er ekstremt stolende for henne! Nedenfor er deres selvrapporterte …
11. mai 2015in “skjønnhet”

Gradering Mine venners hudpleie rutineri var scolding en av mine venner via e-post i forrige uke etter at hun bekjente at hun nylig har sovet i hennes sminke. Jeg vet, ikke sant? Forferdelig. Da ble diskusjonen omgjort til oppgitt Buddy (la oss ringe henne a) ber om at jeg skal gi henne en hudpleie diett. Jeg snudde…
7. april 2015in “skjønnhet”

Din tur: Kvalitet min hudpleie rutinero Det ble foreslått at jeg satte hudpleie rutinen opp for gransking siden jeg var så hensynsløs i min gradering av mine venners hudpleie rutiner. Ikke noe problem, jeg har ikke noe å skjule! Hudtype: Kombinasjon (litt oljeaktig t-sone, typiske kinn), med hormonell breakout på haken. Jeg har også hud …
21. april 2015in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *