Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Dagens lille Sephora Haul

Dagens lille Sephora Haul

Jeg går inn for en ting …
Jeg tror jeg er på det punktet hvor jeg bare må slutte å late som jeg kan gå inn i Sephora og forlate med bare en ting.

Som virkelig Karen? Hvem tror du at du er dumt?

ANNONSE

Jeg gikk inn der i dag for å få tak i en ny flaske Rita Hazan Root Concealer touch-up spray, som er den beste tonede sprayen jeg noensinne har funnet å midlertidig skjule grå røtter mellom fargestoffer.

Det er $ 25, så det er litt dyrt, men det er den eneste av disse sprayene som ikke har laget min hodebunn kløende og gjør håret mitt stive eller ser for matt.

I utgangspunktet er det episk, og hvis jeg gjorde matte på hvor mange av disse flasker jeg har fått de siste årene … vel, jeg vil ikke gjøre matematikken fordi jeg sannsynligvis ville gå ut på stedet.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så, ja, jeg gikk inn i butikken for dette. Det var alt jeg ønsket, men selvfølgelig gikk jeg også ut med en flaske Sephora beste tåke airbrush fundation i medium, som har som en milliard gode anmeldelser på Sephora nettsiden og får 4 1/2 stjerner. Det kommer i 13 farger for $ 28 hver.

Jeg var bare i ferd med å gå over til registeret for å betale for flasken Rita Hazan da jeg så det og tenkte: “Jeg skal svømme et par, bare for moro skyld,” og jeg ville nok ha gått bort hvis jeg ikke hadde det? t sett det i medium, som var praktisk talt samme farge som huden min … men jeg så det i medium.

Jaja!

Huden min har litt varme undertoner (varmere om sommeren), og jeg kan ikke alltid finne matchende fundament nyanser som ikke er for rosa eller fersken for meg.

Jeg er stoked for å prøve det fordi jeg har hørt det er som Dior Airflash … som er som $ 62 store. Jeg brukte Dior Airflash en gang for lenge siden under en makeover, og jeg husker å likte følelsen, men ikke fargen (for rosa).

Forhåpentligvis beste tåken er en bedre kamp.

Har du noen gang prøvd Sephora Airbrush? Hvis du har, vet Lemme. Jeg er nysgjerrig.

Åh! Jeg glemte nesten. I dag for første gang spurte jeg en dame hvis jeg kunne ta et bilde av hennes tatovering. Jeg kan ikke legge det ut fordi jeg fortalte henne at jeg bare ville dele den med broren min (han har tonnevis av tatoveringer), men det var så kult! Det så ut som en av de små Langgo-folkene som har på seg en svart ninja antrekk, og det hadde kattører. Eller det var en Lego katt kvinne. Ikke sikker.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Nesten glemte … Jeg dro også med et utvalg av søndag Riley gode gener, som jeg egentlig trengte fordi jeg kjører lavt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *