Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized En makeup artistens hemmelige ekorn under-eye concealer Trick ved hjelp av Laura Mercier’s Repair Eye Serum

En makeup artistens hemmelige ekorn under-eye concealer Trick ved hjelp av Laura Mercier’s Repair Eye Serum

Laura Mercier Repair Eye Serum … En hemmelighet for å kronefri under-øye concealer!
Ooh! Jeg plukket opp et flott sminke-trick i forrige uke fra Courtney, en sminkeartist / MBB-leser / selvforsynt Crazy Cat Lady på Laura Mercier-telleren i Saks i San Francisco Union Square.

Her er avtalen: Jeg spurte retten om hun kunne anbefale noen hemmelige våpen fra Laura Merciers linje – fantastiske produkter som kanskje mange ikke visste om – og hun dro ut Laura’s feilfri hudreparasjon øye serum.

ANNONSE

Disse tingene er lyse og stramt. Den inneholder grønn og hvit te, arnica ekstrakt, koffein og geranium for å stramme huden og har en lysende pearlescent rosa farge.

Courtney’s Trick? Hun bruker det på seg selv og hennes klienter som noe av en primer for under-øye concealer.

Pat en minuscule mengde – bare en smidgen – under øynene dine før concealer, la det synke inn i et minutt eller to, og deretter bruke din vanlige concealer på toppen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Bam! Det er som P90X for Concealer. Du bør se færre concealer-krøller, hele dagen slitasje tid og et lighter titt fra din concealer samlet.

Skjønnhetsmessig faktum: Ifølge Courtney bruker Laura Mercier Shu Uemura-teknologi i hele hudpleie.

Courtney sa at en haug med sminkeartister på Saks bruker serumet på denne måten som en primer for skjuler, og det fungerer ikke bare med Laura’s Line. De gjør det også med skjuler fra andre merker.

Jeg har brukt et utvalg av Laura Mercier’s Repair Eye Serum de siste dagene, og jeg må si, det fungerer! Men her er tingen: Du må bruke det absolutte minste beløpet, som er flott, siden en 0,5-ounce flaske koster $ 80.

Au!

Det er dyrt, men hvis du bare bruker en minuscule mengde, bør flasken (som har en pumpe) vare en veldig lang tid.

Hvis du noen gang er nær Saks i San Francisco og ønsker å lære mer om Laura Mercier, stopp ved disken og be om retten, eller ring henne på (415) 438-5368 for å gjøre en avtale på forhånd. Hun er morsom, hjelpsom og elsker å snakke med butikken om sminke og katter (spør henne om hennes kattunge, Oreo og Dubbee).

Meg og retten!
Domstolens kattunge, Dubbee (venstre) og Oreo (høyre)

ANNONSE

Jeg elsker Secret-Squirrel Makeup Tricks som disse. Har du noen concealer triks du vil bry deg om å dele? Jeg vil gjerne høre om dem i kommentarene.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *