Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Lørdag surfing, 15. juni 2019

Lørdag surfing, 15. juni 2019

Flott morgen, fantastisk jente. Denne rosa posen ser nøyaktig nøyaktig hvordan jeg føler når jeg står opp om morgenen, så vel som magen min er rumbling. ?

Og denne svarte gjør en avtale med meg når jeg går inn i en butikk, så vel som holder døren åpen for personen bak meg, så vel som de ikke sier, takk til deg eller til og med gjøre øyekontakt. ?

ANNONSE

Ha ha ha! Jeg så disse på målet i delen Institusjonsartikler. De ville være søte sminkeposer, tror du ikke?

På denne helgen leser …

Mange dedikerte “dance dads” over hele landet støtter sine unge ved å syet kostymer, bygge scene rekvisitter, så vel som ja, gjør hår og sminke.

Hvert år produseres 120 milliarder kosmetikkproduktbunter, hovedsakelig for engangsbruk, noe som resulterer i store mengder avfall. Siden dette, integrerer mange sjarmmerkene påfyllbare beholdere i produktlinjene.

Makeup Legend Laura Mercier Når hadde en engstelig sammenbrudd på en videoopptak for Mariah Carey.

Hvem andre ser på HBOs store bit ligger? Jeg er en stor reese-fan, så du forstår at jeg er helt der. Uansett, Michelle Radow, leder av sminkeavdelingen for den andre sesongen, snakker om sminke hun benytter på showet, så vel som hver karakters “estetiske evolusjon”.

Snakker om den lille skjermen, hvis du ikke har begynt å se den sterke typen (det handler om tre NYC tjuefem, noe gode venner som jobber for nøyaktig samme mote Mag), må du få det, Stat. Det er så forfriskende å se tegn som løfter en en annen opp. Sminken er også nydelig.

Kan du bruke tankene dine til å helbrede dine hudproblemer?

Hvis du noen gang har lurt på hvorfor din feline hater tummy scrubs samt drinker fra kranen …

Her er hva jeg har ventet på hele mitt liv: en liste over de aller beste kjøkkenområdet produkter for feline kvinner som liker matlaging!

Spikerforslag fra Morgan Dixon, Chief Manicurist for showet, klør (som jeg er forbruket med, BTW). Hun deler sine motivasjoner for de aller beste kledde hendene på TV. Selv om du ikke er virkelig i fancy Talons, vil du inspisere dette stykket hvis du ikke har noen annen grunn enn nærbildene, siden disse neglene er kunstverk.

Chill, babe.

Så bra!

Elsk meg litt mimi

Fløyte solo!

ANNONSE

Du har en utmerket lørdag, ok? Jeg snakker med deg snart.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *