Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics 5 Sheer Foundations å ce din WFH base | Fredag ​​tanker om å se bra ut på utsiden og føle seg bra på innsiden

5 Sheer Foundations å ce din WFH base | Fredag ​​tanker om å se bra ut på utsiden og føle seg bra på innsiden

Fem underverk i sminkeverdenen
Hvis det var noen gang å sette pris på underverkene i en ren, daglig arbeidshestfond, ville dette være den tiden!

Dette er mine favoritter for øyeblikket. Hva er ditt?

ANNONSE

5 Sheer Foundations for Ace din WFH-base

Lancôme hud føles god hydratiserende hudfarge sunn glød: Ultra lettvekt med en demi-matt finish; Ser bra ut i person og i bilder.

MAC ansikt og kroppsgrunnlag: Den mest naturlige utseende av alle de rene basene, og det er også langvarig. Jeg barnet deg ikke, huden ser fortsatt ut som huden når du bruker dette.

Førstehjelp sjarm Ultra Repair Tinted Moisturizer: En vakker Satiny Finish med Medium Dekning! I tillegg slurper det porene.

Det kosmetikk huden din, men bedre grunnlag + hudpleie: Denne er også middels dekning, men målet er nærmere matt enn de andre. Den knapt-der føles praktisk talt som vann.

Mac Studio Fix Soft Matte Foundation Stick: Denne er så lett å blande og har en mild, myk matt finish. I noen tilfeller liker jeg å legge dette på toppen av ansiktet og kroppen. ?

Tanker om å se bra ut og føle deg bra

Mesteparten av tiden, når vi ser bra ut, føler vi oss gode. Jeg hørte noe langs disse linjene nylig i en mote video (det handlet om hvordan ikke å se “frumpy”, i tilfelle du er nysgjerrig), og det snakket med meg.

I begynnelsen er Erin, verten av showet, sier …

“Vi snakker om hvordan måten du ser på, påvirker måten du føler på, påvirker alt i livet ditt. Når du ser bra ut, vil du føle deg bedre. Du vil føle deg bra. Du vil ha mye mer å gi alle andre. ”

Dette slo en akkord med meg, for når jeg har noe å gi – om det er min tid, energi, penger, kjærlighet, etc. – Jeg gir alltid det jeg har til mine venner og familie, som jeg alltid er glad for å gjøre , men det jeg ikke hadde skjønte, er at belastningen i det siste året har forlatt meg med svært lite (eller heller, null) leftover “Oomph” for meg selv, og det har sakte chipping bort på min selvtillit. Min ordspråklige brønn er bein tørr.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

I det siste kan jeg føle meg selv å bli farlig nær det punktet hvor man ruller ut av sengen en dag og forblir i samme crusty pyjamas i to uker rett.

Jeg tror en del av det er håret mitt, for å være ærlig. Jeg har ikke hatt et kutt i mye mer enn et år, og det har plaget meg. Jeg har ikke ønsket å gjøre noe med det i det siste, fordi det er praktisk talt umulig å vri det til enhver form for brukbar stil. Den frustrasjonen fører da til meg å si, “Vel, f * ck det,” til alt annet. Hvorfor plage å sette på solkrem eller mascara når ingen av det føles moro?

Denne katten ser ut som hvordan jeg føler om morgenen i det siste …
Åh, og glem å bli riktig kledd, fordi ingen vil legge merke til om min t-skjorte er inne ute eller bakover – ikke engang de menneskene jeg bor sammen, og jeg vet dette fordi det skjedde flere ganger.

Fordi jeg ikke egentlig ikke har snakket med noen i person i det siste,, med mindre det er sporadisk curt en- eller to minutters samtale med salgsforening i kassen i Petco, eller en kort innvende samtale på Preschool Dropoff, i noen Saker Finn meg selv lurer på, “Hvorfor fortsetter jeg å prøve?”

Den morsomme tingen er, logisk vet jeg at 1) Dette er alt midlertidig, og 2) Det som for det meste plager meg, er eksteriør. Det er alt frosting, og ikke kaken, som er noe jeg forteller Connor hele tiden. Jeg vet i Grand Ordningen av ting som de ytre tingene er friptioner. Jeg er 100% klar over at det som er på utsiden, ikke identifiserer min verdi på innsiden.

Du vet at jeg måtte gjøre det.
Likevel … Når jeg ser i speilet og ser meg selv ser slurvet eller unkept, selv når jeg minner meg om at de ytre tingene ikke er alt, og alle de beste tingene er på innsiden, føler jeg meg fortsatt yucky. ?

Folk sier ofte at det første skrittet for å hjelpe deg selv, er å kunne innrømme at du trenger hjelp, og ser på at videoen fikk meg til å innse at jeg trenger litt hjelp.

Så, her er jeg forsiktig påminnet meg selv om at det å gjøre det som gjør at jeg føler meg bra, er ikke en triviell byrde. Å pusse håret mitt, sette på solkrem om morgenen, og krølle mine lashes – dette er alle gode ting, og de er verdt innsatsen, for når jeg ser bra ut, føler jeg meg bra, og jeg vil ha mye mer å gi.

Oh, og et annet mildt notat til selvtillit: det trenger ikke å være vanskelig. Innsatsen trenger ikke å være herculean.

For de siste par nettene, best før senget, har jeg satt ut en flaske med en av de rene basene som er nevnt ovenfor, sammen med en lash curler, en mascara, en brow blyant, rødme og en leppestift, og jeg sørger for Sett på sminke første om morgenen.

Overraskelse, overraskelse! – Jeg har følt meg litt bedre fordi jeg begynte å gjøre dette, og planen min for de neste dagene er å gjøre det samme i morgen, og neste dag og tHan neste ….

Oh, og tidligere denne uken kjøpte jeg meg selv noen klær for første gang i … Jeg kan ikke engang huske hvor lenge.

Også, jeg fant en stylist som gjør utendørs kutt. Tenk deg, jeg har ikke bestilt en avtale ennå på grunn av viruset og hva ikke. Jeg er fortsatt nervøs for pandemien, men i det minste vet jeg at når jeg er klar, vil hun være der, og det er en slik mental lettelse.

Uansett, det er det som har skjedd med meg. Takk for at du lyttet, og på det notatet …

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *