Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics En trippel trussel! – Blå vinger, lilla vannlinjer og peachy glitter øyne

En trippel trussel! – Blå vinger, lilla vannlinjer og peachy glitter øyne

et nytt utseende i ett, to, tre!
Mister jeg savner dagene da jeg hadde timer og timer for å visp mine øyenskygge i skyer av myke farge?

Ja og nei.

ANNONSE

Ja, fordi jeg er i ærefrykt for meg selv – bokstavelig talt i ærefrykt – for å ha tålmodigheten til å gjøre sofistikert øye sminke en gang.

Men også nei, fordi banging ut disse raske 15-minutters sminke ser før jeg går for arbeid på bakeriet, har lært meg alle slags kreative triks!

En ting jeg har gjort i det siste, kombinerer forskjellige elementer jeg har slitt i forskjellige utseende for å komme opp med noe nytt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

For dette utseendet innlemmet jeg tre sminkeelementer jeg har hatt på tvers av ganske mange bakedag ser i det siste.

En fargerik lavere vannlinje

Fargerik katt eyeliner.

Glitter

1. Arbeid din vannlinje.

Fôr din nedre vannlinje er en enkel, lavspennings måte å legge til en pop av farge på utseendet ditt uten å forplikte seg til mye intens blanding. Her har jeg en mørk lilla liner, som er den samme jeg brukte i Aubergine-utseendet den andre dagen.

2. Embrace din indre fargerike katt eyeliner.

Ikke så lite stress som en fargerik vannlinje fordi du må kartlegge dine vinger og rette opp flikkene jevnt, som aldri er en lett oppgave, men hvis du løser å være kult med ufullkommenhet (jeg er i disse dager … det er en lærerfaring !), Du får mye bang for pengene dine. Du kan alltid holde det grunnleggende ved å bruke en enkelt lyst liner – blyant, væske eller en øyeskygge påført med en våt børste – eller du kan jooj det opp ved å lagre forskjellige produkter sammen. Her har jeg en blå liner, som jeg toppet med en skinnende blå skygge blandet med en glitrende svart skygge.

3. Velg glitteren!

ANNONSE

Jeg vet at det ikke er for alle, men i kontrollerte mengder legger Glitter virkelig litt noe – noe. Jeg klappet en fersken glitter på lokkene mine med en finger, og selv om det endte opp over alt (hei, øyenbrynene!), Jeg er kult med den.

Key Makeup slitt i dette utseendet

Øyne: Maybelline Tatoo Gel Liner i slående Navy (Cat Liner Base) og Esum Aubergine (lavere vannlinje). Mac nå og Zen Palette (jeg blandet mykt brunt og omega som en base, kombinert tilt og svart slips, og klappet det på toppen av den blå lineren før patting honeylust på toppen for glitter.)

Kinn: Timeglass Illume Sheer Color Trio i solnedgang

Lips: Mac Velvet Teddy toppet med magisk herlig lipglass

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *