Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Mac Unsung Heroes: Saddle Eyeshadow

Mac Unsung Heroes: Saddle Eyeshadow

Installere! Det er Mac-sadel …
Jeg forstår at noen av dere gals samt dudes som ser MBB likewise tur hester, så jeg krever at jeg forstår – gjør Mac Saddle Eye Shadow i en hvilken som helst type metode påminner deg om faktiske sadler? Er dette hvilke farge sadler som er? Siden jeg aldri har ridd en hest, så jeg har ingen anelse.

Alt jeg forstår er jeg liker denne fargen, mannen, så vel som jeg har brukt det i årevis! Det er A – nå vær så snill å ikke løpe bort når jeg oppgir dette – Matte Orange Brown.

ANNONSE

Yep, jeg uttalte oransje … men det er mer brunt enn oransje. Det er ikke motbydelig oransje. Bit biten av oransje gir det bare litt varme.

Hva er en unsung makeup hero? For meg er det en ofte undervurdert makeup-morsel, et langsiktig samlingsprodukt som scoots under radarskjermen til mange sminkeentusiaster, men regelmessig bergarter min verden. De langvarige Unsung Heroes-serien har noen av mine favoritter.

Howdy, Pardner. Jeg regner med at jeg er om en Mac NC42 for Refrene, hvis du er tilbøyelig til å vite …
Noen ganger bruker jeg Saddle for å utdype min krone, så vel som å få øynene mine til å se ut som de er satt tilbake lenger i stikkene mine …

OK, det hørtes weirder enn det gjorde i hodet mitt … men likevel er mattes nyttige når du vil gjøre noe ser mer forsynt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Du kan begynne med en lysebrun matt som Mac Soft Brown, Soba eller Wedge i krøllen først, og legg til Saddle på toppen på den delen av krøllen du vil se dypeste så vel som lengst tilbake.

Feathering det opp i den lettere brune du startet med samme grad produserer en gradient så vel som gir seren litt somethin’-noe, a.k.a. kompleksitet.

Jeg bruker sadel samt kile på lokkene mine, så vel som i krøllen, Brun så vel som mulch i ytre hjørner, ricepaper for å markere de indre hjørnene, så vel som mine brynder, så vel som feline kohl på vannlinjene mine .

Det er så mange matt mørkebrune der ute, så vel som du kan bruke noen form for antall av dem på denne måten, men salen er virkelig noe spesielt. Du blir blåst bort av nøyaktig hvor enkelt det er å blande, siden du forstår nøyaktig hvor vanskelige mattes vanligvis er å fjær ut, ikke sant? Sadel blander seg raskt inn i andre matt skygger, som er min kjennemerke for “hva som gjør en utmerket matskygge,” så vel som det er også super enkelt å blande seg til andre finish, som satiner, frost og stenger.

Det er en av mine prøvde og sanne Mac må-ha tradisjonelle farger, så vel som det leverer over bordet – farge, ytelse, allsidige slitasje tid, så vel som det er en stor verdi $$$ siden av sin allsidighet.

Jeg liker å benytte det med Mac Old-School-nøytrale, så vel som et av mine foretrukne utseende er med kile i krøllen, saddle opp der for å utdype det, så vel som så mulch på lokket, Brun i det ytre hjørnet, så vel som et høydepunkt av brule eller ricepaper.

Et annet utseende jeg liker er med myk brun i krøllen så vel som sabel på lokket. Så legger jeg til Costa Riche på vannet, så vel som lash linjer (eller noen ganger vil jeg gå med en tradisjonell svart kohl som Mac Feline eller Smolder på vannlinjen min).

I utgangspunktet, hvis hudtonen din er NC42 eller NW40, eller derav i den generelle nærområdet, er sadel en fantastisk all-purpose crease farge.

ANNONSE

Jeg på nettet for det, som det, så vel som jeg bærer alt tiden. Heck, jeg brukte det igjen i dag.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *