Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Få Glatt Gorgeousness og en kremaktig finish med Nars Velvet Lip Glides

Få Glatt Gorgeousness og en kremaktig finish med Nars Velvet Lip Glides

The $ 26 Nars Velvet Lip Glides
Du vet hva som skjer når du sier til Siri, “Yo, Siri, ta meg til Nexus av flytende leppestift og glans!” og du hopper inn i din Honda Civic (at du kjærlig refererer til som “Murray”), og Siri fortsetter å si nonsensiske ting som, “Hold riktig, så hold deg rett,” og selv om du tenker, “Siri, du wack, Jente, “Du hører på henne uansett, fordi du har en følelse av at du fortsatt vil ende opp et sted bra?

Og så ruller du opp til denne lille stykket Nars Himmelen kjent som Nars Velvet Lip Glides, og du tenker på deg selv, takk, lov, for hoop øredobber, pizza skiver og de nye Nars Velvet Lip Glides?

ANNONSE

Nars Velvet Lip Glide Doe-Foot
Yup, Nars gjorde det igjen.

Bare stupe en pil – og ikke engang bry deg med buen – rett inn i mitt sminke-kjærlige hjerte, fordi disse flytende leppestifter (eller er de glosser? Det er vanskelig å fortelle …) er sann kjærlighet. Som jeg kunne danse med dem på et bryllup, og jeg ville se hele vår fremtid sammen.

Iført nars fløyel leppe glide i danserett
I utgangspunktet er disse … Ærlig, jeg kan ikke finne ut hvordan de skal klassifisere dem. De føler seg som middels vekt, ikke-klebrig glans som ligner på Mac-cremeene, men de pakker mye pigment og ser ut som flytende leppestifter … bortsett fra at de har en kremaktig finish, så de ikke tørker opp som flytende leppestifter, som innebærer at leppene dine ikke ender med å se ut som en kattutt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

De starter moderat skinnende og holder seg på den måten i omtrent en time før de går ned til en myk matt finish. Jeg finner at jeg vanligvis må bruke dem på omtrent tre timer.

Iført nars fløyel leppe glide i bundet

I det siste får alt meg til å tenke på mat, og det inkluderer disse leppestiftet / lipgloss hybrid thingamabobs. Hver gang jeg slo en over mine lepper med den myke, flocket doe-foten (fin touch, françois, baby), tror jeg, “mmm … vanilje iskrem …” og før jeg vet det, jeg er Hella sulten for vanilje is Krem, som er hva disse smaker og lukter som meg, men det er svakt. Hvis du ikke er en søtsaker (som jeg helt ikke får … Hvordan kunne du ikke være i søtsaker!?), Det er veldig subtilt.

De kommer i 13 nyanser som spenner fra nudes til røde til plommer og browns, og de er $ 26 hver.

Ikke engang spør meg om å velge en fave, fordi det er bare så mange … men hvis jeg hadde det, måtte jeg velge bundet (Rosy Pink) eller Danceteria (Fuchsia). De er de som fortsetter å finne seg på leppene mine og inn i min veske.

Pinks hele dagen, errr dag, baby kaker.

De er ganske kostbare på $ 26, men jeg tror fortsatt at du vil like dem. Gjør deg ned til en Nars Boutique eller Nars-siden som starter 1. september for å ta en nærmere tok. Hail en drosje, uber det – heck, ta en hest og buggy, fordi jeg tror de er den sjefen.

Eller … vent til 1. oktober, som er når de også kommer til Sephora og varehus.

Nars fløyel lip glides

Strippet, en beige rosa

Unlaced, en naken rosa

Playpen, en rosa koral

Bundet, en rosenrøde rosa

Danceteria, en fuchsia

La Main Bleue, en rik bær

Mineshaft, en valmue rød

Nr. 54, en bringebærrød

Le Palace, en dyp kirsebærrød

Unspeakable, en granat

Leketøy, en dyp aubergine

Område, en rik kastanje

Avvikende, en dyp burgunder (eksklusiv til nars butikker og narscosmetics.com)

Snakker om nars …

Skulle du skje med en ekstra 50 millioner tacos på bankkontoen din, selger François sin private øy i Bora Bora!

For posten, hvis du kommer til å kjøpe den øya, ville Homegirl elske en invitasjon. Vær så snill?

ANNONSE

Også, det er en ny nars-bok som kommer ut neste måned som jeg gleder meg til, og hvis jeg noen gang kommer til å møte François igjen og kan be ham om å autografere, vil jeg prøve mitt vanskeligste å ikke synge, “visste du noen gang at du er min helt? ” fra vinden under vingene mine.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *