Hudpleieråd Paulas valg Cosmetics Melk Makeup Lip + Cheek i Perk samt (MIS) eventyr i no-makeup sminke

Melk Makeup Lip + Cheek i Perk samt (MIS) eventyr i no-makeup sminke

avtalen med jeg gjør når jeg får hendene mine på en iste miljøvennlig te latte …
Det er dager når jeg kommer opp som jeg bare klatret ut av min krypter etter 24 mumifiserte år …

I går var en av de dagene, så jeg tok melk sminke leppe + kinn i perk ut for å spille, så vel som sette litt på før Starbucks ‘løp.

ANNONSE

For testing.

Jeg swiped det på bare kinn, blandet kantene så vel som ledet ut døren, begeistret for utsiktene til koffein i min nær fremtid.

Melk Makeup Lip + Cheek i Perk ($ 24)

Perk er en glanset korallkrem designet for å være en multifunksjonell maven. Det er både en ren rødme, så vel som en leppefarge.

Dessverre … det ser ujevn på mine lepper. Også, da jeg fikk hus etter at min Starbucks kjørte med min grande iste Matcha miljøvennlig te latte (med kokosmelk), var det også borte, baby, gått fra kinnene mine.

Så, jeg antaget at du kan angi at det dukket opp som den bokstavelige versjonen av no-makeup sminke? Siden jeg ikke så ut, brukte jeg noen form for rødme på kinnene mine i det hele tatt.

Jeg mener, jeg har vanligvis ikke tankene subtile. Faktisk, jeg på nettet for subtil sminke. Det er helt min ting, men fordeler deg direkte på freden.

ANNONSE

Dessverre gjør Perk ikke virkelig det for meg. Jeg tror det er andre, lengre varig krem ​​rødmer der ute, som Kjaer Weis Sun berørt (som er freaking makeup gull).

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *