Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Real Neat Blog Award

Real Neat Blog Award

Jeg var trippel nominert nylig for den virkelige ryddige bloggprisen!

Reglene!
1) Sett prislogoen på bloggen din.
2) Svar 7 spørsmål som ble spurt av personen som nominert deg.
3) Takk personen som nominert deg, knyttet til bloggen deres.
4) Nominere et hvilket som helst antall bloggere du liker, kobler til bloggene sine.
5) La dem få vite at du nominert dem (ved å kommentere deres blogg etc.)

For det første ble jeg nominert av Rosalyn of Filippino inne. – Hvis du ikke har sett bloggen hennes, sjekk det ut, hun har et veldig positivt syn på livet og meldinger om alle slags sjarm og livsstilsemner.

1) Hva er din mange favorittgave som du mottok da du var barn?
The Loving You Barbie Doll! Jeg husker fortsatt det som om det var i går – jeg var så glad fordi det var min første noensinne Barbie dukke!

Bilde høflighet av Pinterest.

2) Har du en beste venn?
Min kjære er min beste venn! (Jeg håper han aldri leser det lol)

3) Var du en “populær” barn på skolen?
I videregående skole var jeg ganske populær, jeg antar hovedsakelig fordi på vår skole var de nerdy / akademiske barna de populære barna. Jeg dro til en spesialisert skole hvor akademia var høyt verdsatt sammen med kunsten, så jeg var i alle slags klubber og ekstrautstyr.

4) Hvor mange ganger vasker du håret ditt?
Jeg antar per uke? Jeg vasker håret mitt daglig i løpet av arbeidsugen, og så prøver jeg å hoppe over lørdag eller søndag – så jeg vasker den 6 ganger i uken totalt.

5) Hvem er din favoritt sanger?
Tøft å svare – Jeg liker vanligvis bestemte sanger og ikke en bestemt sanger. Jeg antar at hvis jeg måtte velge en, vil jeg si at jeg virkelig liker rosa og meldingene i hennes sanger.

6) Har du noen gang gjort Karaoke?
Å ja, men bare mens deebriated.

7) Har du selv hatt en kamp i skolen eller i livet noensinne?
Ja, faktisk har jeg vært i en fysisk kamp i middelskolen. Jeg var å forsvare meg da beste vennens ære! En ekkel jente gjorde narr av henne og gjorde henne gråte. Jeg var så heldig at kampen skjedde i en klasse hvor læreren virkelig likte meg. Han holdt meg fra å gå til rektorens kontor og mulighet for å bli suspendert! Jeg var samtalen om klassen fordi jeg hadde revet den ekkel jentas t-skjorte og brøt brillene hennes. (Jeg har fordi lært selvkontroll og å snakke gjennom konflikter, ikke bekymre deg!)

For det andre nominert Janice fra den enkle nybegynneren meg – hun bor i Sydney, Australia og meldinger om alt fra å lage mat til skjønnhet. Jeg har virkelig glad for å bli kjent med henne bedre!

1. Hva er ditt foretrukne innlegg på bloggen din som du har skrevet så langt?
Jeg svarte på dette spørsmålet en stund tilbake da jeg bare hadde mindre enn 40 blogginnlegg, og nå er jeg nesten dobbelt så stor som mulig. Jeg vil si at en nylig foretrukket ville være min EOS Glatt Sphere Lip Balm Collection Post.

2. Beskriv deg selv i 5 ord.
Motstandsdyktig, nysgjerrig, ressursfull, gjennomtenkt, pålitelig

3. Hva inspirerte deg til å starte en blogg?
En måte å holde meg ansvarlig mens jeg gjør mitt årlong no-buy, og også som en distraksjon fra shopping.

4. Hvordan kom du opp med bloggens navn?
Jeg delte dette ikke lenge siden, men i hovedsak drømte jeg det opp en natt. Navnet omfatter hva jeg prøver å blogge om – alle saker knyttet til min stash. I tillegg har den den doble som innebærer at min stash, det betyr noe, dvs. Handle min stash i stedet for å kjøpe nye produkter.

5. Har du noen gang gjort en utfordring på bloggen din? Hvis ja, hva var det? Hvis nei, hvilken utfordring vil du gjøre? (f.eks. Foto en dag utfordring, blogg hver dag i * Sett inn måned her *)
Ikke akkurat en utfordring, men styledwithjoy og jeg kom opp med ingen kjøp / lo kjøp tag! Hvis du er interessert i å gjøre taggen, føl deg helt fri til å legge den på bloggen din med en link tilbake og gi oss beskjed når du gjør det!

6. Hva er det nærmeste til deg som er blå?
Marge Simpsons hår på min Simpsons Lego Figurine.

7. Hva spiser du for øyeblikket eller drikker?
Nadda. Jeg har ikke lov til å spise eller drikke mens jeg bruker min bærbare datamaskin. Dette er min egen personlige retningslinje fordi jeg er klumpete og vil sannsynligvis ødelegge min bærbare datamaskin hvis en slik retningslinje ikke var på plass.

Thirdly, Rhia of R Cubed nominated me many recently – her blog is fairly new to me and while it’s got some charm topic sprinkled throughout, I love the fact that she messages about geeky stuff like studio Ghibli and hi Kitty Food trucks! Hun spurte meg følgende spørsmål:

1. What is the inspiration behind your blog?
Besvart ovenfor. I tillegg trodde vennene mine at jeg kunne ha innsikt i sminke / hudpleie som ville være nyttig å legge inn på en blogg.

2. Hvis du fikk muligheten til å reise hvor som helst i verden, hvor ville du gå?
Peru. Det har vært på vår liste som sted å besøke i mange år (vi selv kjøpte en guidebok allerede), men vi har noen reservasjoner på grunn av hvor uutviklet det er, og vi ønsker ikke å ta en risiko. Jeg vil virkelig besøke Machu Picchu, så vel som sjekke ut de lokale markedene for garn og tekstiler!

3. Hva er din favorittmat?
Sushi.specifically sake (salmon) Nigiri.

4. star trek or star Wars? (Or if neither, your favorite geek franchise, if any? i.e. Dr. Who, Harry Potter, Agents of S.H.I.E.L.D., etc.)
I contemplated this question for longer than one would expect! On one hand, star trek was a pervasive presence in my childhood, with weekly episodes of the original (reruns), next Generation, DS9, Voyager… it brought us renowned characters like Spock (RIP Leonard Nimoy), Captian Picard, Data. It gave us phrases like “Live long and prosper” (you were doing the hand salute, weren’t you) or “Beam me up Scotty”.  However, star Wars was this epic, grand scale universe that’s in all of our collective consciousness.  I mean, who doesn’t know Yoda, or Ewoks, or R2D2, or the phrase, “Luke, I am your father”?  I’m so torn.  So I’m going to have to choose BOTH!  Here’s a funny picture to distract you:

Image source
5. When was the last time you saw a movie, and what was it?
I haven’t been to the theatre in a while but the last film I viewed at home was Guardians of the Galaxy which was TMN. I viewed it originally at the theatre when it was first released and have been waiting eagerly for it to be on TV so I could rewatch it. The second (and third) seeing was just as good!

6. Is there a blog that you visit regularly that you would recommend to me?
Well it seems that my circle of WordPress people all know each other, so how about a non-Wordpress one?  I really like Allura charm for her swatches and reviews.  She also has a YouTube channel but she first started out as a blogger.

7. What charm product do you never leave home without?
The common answer: lip balm. I seriously cannot stand having chapped lips. My preferred lip balm for on the go is Dr. Hauschka lip care stick.

Sorry that was probably terribly long and very boring for you to read through, but I wanted to make sure I answered all of the questions posed to me.

Ok, now it’s my turn to nominate some folks, I’m sorry if you’re been nominated before but after answering all those question, I am too crossed eyed to check through to see if you’ve already been nominated or not!

Nominations
• fivezero
• Styswithjoy.
• Always, Bree
• All the best in Beauty
• mirrorthelove
• lippieobsession
• A much more beautiful You
• BlogCreatifa
• Well thought Out, Twinkles
• polishedbyamy

Questions:
1. Did you play any sports or do any activities when you were little (like ballet, gymnastics)?
2. how numerous remote controls do you have for your home entertainment unit (tv, dvd, stereo)?
3. What was the worst thing you did as a child (run away from home, set fire to the clothesline)?
4. how numerous pillows do you sleep with?
5. What was the last Ikea furniture you built? if not applicable, what was the last piece of furniture you bought?
6. how numerous pairs of sunglasses do you own?  Which pair is your favourite?
7. What was the most unusual thing you’ve ever eaten?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Infinity dreams award 2I was nominated for the Infinity dreams award by fivezero! Now, I’ve been nominated for this award before but I’m making an exception to not doing an award twice because I’ve not done one from fivezero! 😀 The Infinity dreams award Rules: thank & follow the blog that nominated you. Vise…
June 14, 2015In “Beauty”

Versatile award & Premio Dardos AwardI was double labelled by delight of Styled with delight and Crystal of nerdylibrariangirl for this award mash-up! Both blogs are my must-reads and they’ve offered lots of support on my blog! Tusen takk! Premio Dardos is Spanish for “Prize Darts” and is an award in recognition of cultural,…
April 10, 2015In “Beauty”

The creative blogger AwardMeredith from shadow & Sugar nominated me for the creative blogger Award, which is another label type of post going around, and I’m much more than pleased to accept!  Thank you Meredith, I’ve delighted in reading your blog and getting to know you better! The guidelines of the award are: Nominate 15-20…
March 26, 2015In “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *