Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Sephora Beauty Insider Collectible Pin Set

Sephora Beauty Insider Collectible Pin Set

Pins!
Gjennom hele historien til “Karen går til Sephora,” som er en lang historie, har jeg aldri blitt så begeistret for en Sephora Beauty Insider Points Exchange som jeg fikk for denne samleobjekteret.

Hvor bedårende er dette!? Det er så søtt, ikke sant? Jeg måtte (“måtte” air sitater) gå til Sephora forrige uke … var det forrige uke? Ja, det var like før jeg ble syk.

ANNONSE

Anywho … Jeg måtte plukke opp en flaske Kate Somerville Anti Bac Clearing lotion siden jeg var ned til den siste dråpen, så vel som uten det min avtale med helt bryter ut. Så, jeg løp til Sephora, grep det, grep en $ 8 leppestift også (vi snakker om det i et sekund), så vel som da jeg var på forsiden, så jeg dette søte bit settet med fire emaljepinner.

Jeg kunne ikke staten nei.
Når salgspartneren spurte meg om jeg ønsket å innløse noen form for poeng, brukte jeg ikke mitt grunnleggende svar, som nesten alltid er “nei” siden jeg knapt noen gang virkelig flyttet av noen form for chintzy-prøvene de gir Vekk for som 500 poeng, men jeg så disse pinnene så vel som var som, “Ja, jente. Hekte en feline kvinne opp. ”

OK, det er fire pins … det er en fredsindikasjon med malte negler. Den ene er ekstremt sassy.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nail art liv!
Det er denne enhjørningen, som jeg har kalt “skatt”.

Si hei til skatt.
Denne trioen av bedårende bit hjerter …

Hjerter er min ting, mann.

Og denne søte øyenskygge kombinasjonen med en ren så vel som det som virker som bit whiskers (?) På sidene.

Smoky Eye ’til jeg dør
Så bedårende!

Jeg har ikke bestemt meg hvor jeg skal sette disse ennå. kanskje en sminkepose eller en jakke. Jeg vet ikke. Men jeg liker det! Det er 250 poeng, så hvis du har poeng stabling opp … Jeg sier bare ‘. Det er også online, også.

Biten mini haul jeg gjorde:

Anti bac clearing lotion. liker det! Jeg har snakket om det i lengden så mange ganger, men hvis du vil spørre meg om det i kommentarene, er jeg glad for å komme i detalj. I hovedsak er det en aknebehandling med benzoylperoksid.

Jeg bruker dette Kate Somerville-produktet hver dag.
Lipstick jeg valgte er dette fra en ny Sephora-samling kalt #lipstories (må gjøre hashtag-indikasjonen med fingrene når du oppgir det høyt). Det er en stor linje av leppestifter i virkelig søte papiremballasje, hver med sitt eget unike bilde på hetten som fremkaller fargen inne. There are three completes — cream, metallic as well as matte.

Spring break for $8
I chosen up a cream called spring Break. It’s a deep rosy “my lips however better” pink, as well as I was drawn to it since of the beach scene on the cap… There’s a a teal blue ocean, people chillin’ on the beach, however I likewise like the color. I haven’t had a possibility to wear it yet, however I’ve been sick, as well as I haven’t been using lip products since what’s the point? I gotta strike my nose every two seconds (and that’s what I’m gonna do once again when I get off this keyboard).

But as soon as I feel as much as it, I’ll provide this a appropriate road test as well as let you know. Oh, as well as the very best thing about this line? — the lipsticks are only $8 each.

ANNONSE

Now, when have you ever been able to roll as much as Sephora as well as walk out with an $8 lipstick?

Your friendly community beauty addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *