Hudpleieråd Paulas valg Uncategorized Er hensiktsmessig avskrivbar neglelakk den neste store skjønnhetstrenden?

Er hensiktsmessig avskrivbar neglelakk den neste store skjønnhetstrenden?

som jeg online så vel som å puste! Det er nå neglelakk designet målrettet å bli avskallet i to til fire dager.

Det er av et merke som heter BBX ELSA. Deres Quick-Dry Peelable Nail Polishes imøtekomme de som foretrekker å slå opp fargen ofte.

ANNONSE

Polen inneholder 60% vann, så vel som det er bevisst utformet for å bli avskallet som et klistremerke. Etter at du har malt, venter du to til tre minutter, så er du ferdig.

Hvis du vil, kan du også lag på et topplakk, så vel som ja, den polske skal fortsatt forbli, tilskrives, selv med et fjern belegg på toppen. Det er to sett å velge mellom med tre nyanser i hvert sett; Du kan kjøpe dem på internett for $ 42 hver.

Jeg liker å male neglene mine i helgen, så vel som holder nøyaktig samme farge på i en uke, så denne ideen blåser absolutt meg. Jeg er såååå ikke målmarkedet, lol!

Jeg liker sannheten at den polske tørker så fort, men jeg kan ikke se meg selv på nytt en mani flere ganger i løpet av uken, selv om det tar mindre enn fem minutter totalt.

Jeg antas at dette kan være revolusjonerende, skjønt, hvis du er den typen person som får antsy å se nøyaktig samme nyanse på neglene dine! Jeg har en god venn som bytter neglelakk, så vel som så jeg kan se det attraktivt for de som ikke er opptatt av å forplikte seg til nøyaktig samme nyanse.

ANNONSE

Hva tror du på avskrivbar neglelakk? Tror du det er noe som kan ta på seg? Så vel som holder det noen form for “AP-peeling” (jente, du forstår at jeg måtte gå dit) for deg?

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *